PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Roman Miastowski

Roman Miastowski
URODZONY: 09 sierpień 1954, Warszawa
ZMARŁ: 06 sierpień 2006 w wieku 51 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (18)
1999
Kieślowski i jego "Amator"
Zdjęcia
1984
Bez końca
Operator kamery
1982
U stóp Góry Pięciu Skarbów
Zdjęcia
1981
Dla Twojego zdrowia
Zdjęcia
1981
Kamienny świat afrykańskiego Jowisza
Zdjęcia
1981
Pierwszy egzamin
Zdjęcia
1981
Prymas Tysiąclecia
Zdjęcia
1981
Uniwersus
Zdjęcia
1981
Współczesna 1980
Zdjęcia
1980
Dialogi klubowe
Zdjęcia
1980
Drogami młodych
Zdjęcia
1979
Być górnikiem
Zdjęcia
1979
Polski węgiel
Zdjęcia
1979
Stocznia im Komuny Paryskiej
Zdjęcia
1978
Portret
Zdjęcia
1976
Szkic etnograficzny
Współpraca operatorska
1975
Król
Współpraca operatorska
1975
Zderzenie czołowe
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1975
Ławka
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll