PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Porębski

Jerzy Porębski
URODZONY: 23 kwiecień 1934, Warszawa
ZMARŁ: 14 luty 2016 w wieku 81 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENARIUSZ (10)
1992
Puszcza Borecka
Scenariusz
1984
Daleko i jeszcze dalej
Scenariusz
1984
Zalew Zegrzyński
Scenariusz
1981
Zwierzenia Erskine'a Caldwella
Scenariusz
1980
Śniardwy
Scenariusz
1978
Literatura polska i jej twórcy
Scenariusz
1978
Legenda generała
Scenariusz
1973
Pan na Wawelu
Scenariusz
1971
Teatr ogromny
Scenariusz
1971
Życie wśród słów
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (9)
1992
Puszcza Borecka
Reżyser
1984
Daleko i jeszcze dalej
Reżyser
1984
Zalew Zegrzyński
Reżyser
1980
Śniardwy
Reżyser
1978
Literatura polska i jej twórcy
Reżyser
1978
Legenda generała
Reżyser
1973
Pan na Wawelu
Reżyser
1971
Teatr ogromny
Reżyser
1971
Życie wśród słów
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll