PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Czesław Świrta

Czesław Świrta
URODZONY: 14 czerwiec 1925, Starachowice/Mieszaka
ZMARŁ: 30 styczeń 2008 w wieku 82 lat, Łódź (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (43)
1988
Penelopy
Zdjęcia
1985
Formy muzyczne-Rondo
Zdjęcia
1985
Formy muzyczne-Aba
Zdjęcia
1985
Formy muzyczne-Wariacje
Zdjęcia
1984
Cień już niedaleko
Zdjęcia
1981
Wierne blizny
Zdjęcia
1980
Rycerz
Zdjęcia
1978
Płomienie
Zdjęcia
1978
Romans Teresy Hennert
Zdjęcia
1976
Delfy
Zdjęcia
1976
Zofia
Zdjęcia
1975
No to bęc
Zdjęcia
1975
Na zdrowie
Zdjęcia
1975
Ryzykanci
Zdjęcia
1974
Tylko się jeździ
Zdjęcia
1973
Nicponie
Zdjęcia
1971
Fiat
Zdjęcia
1971
Bolesław Śmiały
Zdjęcia
1970
Prawdzie w oczy
Zdjęcia
1970
Słodka tajemnica
Zdjęcia
1969
Śladami produkcji samochodów
Zdjęcia
1969
Lekkomyślność
Zdjęcia
1969
Czerwone i złote
Zdjęcia
1968
Drogi wiodą z Turynu
Zdjęcia
1968
Świat poza czasem
Zdjęcia
1967
Praskie spotkania
Zdjęcia
1967
Zbrodnia lorda Artura Savile'a
Zdjęcia
1967
Klub szachistów
Zdjęcia
1967
Przeraźliwe łoże
Zdjęcia
1967
Zbrodnia Lorda Artura Savile'a
Zdjęcia
1967
Stolica nad Szprewą
Zdjęcia
1965
Miejsce dla jednego
Zdjęcia
1964
Nieznany
Zdjęcia
1963
Między brzegami
Zdjęcia
1962
Dom bez okien
Zdjęcia
1961
Nafta
Zdjęcia
1961
Kwiecień
Zdjęcia
1960
Zobaczymy się w niedzielę
Zdjęcia
1960
Rok pierwszy
Zdjęcia
1958
Pigułki dla Aurelii
Zdjęcia
1957
Spotkania
Operator kamery
1955
Trzy starty
Zdjęcia
1952
Trzy opowieści
Zdjęcia
 SCENARIUSZ (2)
1978
Odskok
Opieka pedagogiczna
1978
Repasaż
Opieka pedagogiczna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll