PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jan Szancer
URODZONY: 12 listopad 1902, Kraków
ZMARŁ: 24 marzec 1973 w wieku 70 lat, Warszawa
Filmografia
 SCENARIUSZ (3)
1964
Panienka z okienka
Na podstawie
1957
Dwie godziny
Scenariusz
1946
Teatr mój widzę ogromny
Scenariusz
 SCENOGRAFIA (3)
1964
Panienka z okienka
Kostiumy
1956
Zbójnicki
Scenografia
1956
Zbójnicki
Kostiumy
 PION REŻYSERSKI (1)
1946
Teatr mój widzę ogromny
Reżyser
 ANIMACJA (1)
1954
W cyrku
Rysunki
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll