PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryszard Sulewski

Ryszard Sulewski
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (67)
1986
Opowiadamy się po stronie życia
Operator dźwięku
1985
Trwaj i innym pomóż przetrwać
Opracowanie dźwięku
1983
Powołanie czy obłęd
Montażysta dźwięku
1983
Dół
Montażysta dźwięku
1981
Obliczenie
Montażysta dźwięku
1980
Młodzieżowa Kronika Filmowa 1/80
Dźwięk
1980
Z ostatniej chwili
Dźwięk
1980
Z węgla i wody
Dźwięk
1980
Z ziemi
Opracowanie dźwięku
1980
Alicja w krainie atomu
Operator dźwięku
1980
Przygoda reportera
Operator dźwięku
1979
Sama ze swoją piosenką
Dźwięk
1979
Zamość miasto otwarte
Dźwięk
1979
Strzał
Opracowanie dźwięku
1979
Order Uśmiechu
Opracowanie dźwięku
1979
Ułamki sekund
Montażysta dźwięku
1979
Przyjaźń na co dzień
Montażysta dźwięku
1978
Kwiatek dla Ewy
Dźwięk
1978
Porozumienie
Dźwięk
1978
XX Anni
Opracowanie dźwięku
1978
Akademia druha Kieruzalskiego
Montażysta dźwięku
1978
Świąteczna gęś
Montażysta dźwięku
1978
Cuba 78
Montażysta dźwięku
1978
Elementarz
Montażysta dźwięku
1978
Osmańczyk
Montażysta dźwięku
1977
Cyklopol
Dźwięk
1977
Skok do wody
Opracowanie dźwięku
1977
Szansa dla młodych
Opracowanie dźwięku
1977
Ziarno
Operator dźwięku
1977
Negatyw
Montażysta dźwięku
1977
Wilcza dolina
Montażysta dźwięku
1976
Płocka petrochemia
Opracowanie dźwięku
1976
Plener przemysłowy
Montażysta dźwięku
1976
Stolarz
Montażysta dźwięku
1975
Polowanie
Dźwięk
1975
Ptaki
Dźwięk
1975
Kowalski przy tablicy
Dźwięk
1975
Kobieta
Dźwięk
1975
Układ Warszawski
Opracowanie dźwięku
1975
Nasz Wrocław
Montażysta dźwięku
1975
Mostostal
Montażysta dźwięku
1974
Sojusz w imię pokoju
Opracowanie dźwięku
1974
Kaśka i Baśka w dyskotece
Montażysta dźwięku
1973
Cegła, beton, budownictwo
Montażysta dźwięku
1970
List Katarzyny Korniak
Opracowanie dźwięku
1970
Fragment życiorysu
Opracowanie dźwięku
1969
Z miasta Łodzi
Dźwięk
1969
Epitafium
Opracowanie dźwięku
1969
Kryptonim "Most"
Opracowanie dźwięku
1969
Albert Forester
Opracowanie dźwięku
1968
Kronika wielkiej miedzi
Opracowanie dźwięku
1967
Szturm do wielkiej miedzi
Dźwięk
1967
Lekcja historii
Opracowanie dźwięku
1966
Teatrzyk aluzji i drwiny
Montażysta dźwięku
1965
Wieża Babel
Montażysta dźwięku
1964
Kariera
Montażysta dźwięku
1963
Uwaga młodzi mężczyźni
Dźwięk
1963
Nieobecni
Opracowanie dźwięku
1963
Pierwsze pokolenie
Montażysta dźwięku
1962
Świat zabity deskami
Montażysta dźwięku
1961
Daleko od stolicy
Dźwięk
1961
Warszawska niedziela
Opracowanie dźwięku
1961
Po dwudziestu latach
Montażysta dźwięku
1960
Widzieliście...? No to zobaczycie...
Montażysta dźwięku
1960
Warszawa B
Montażysta dźwięku
1959
A jest ich 459
Opracowanie dźwięku
1957
Mężczyźni o tym nie wiedzą
Montażysta dźwięku
 MUZYKA (29)
1983
Memoriał w sprawie polskiej
Oprawa muzyczna
1982
In flagranti
Muzyka
1982
Gałąź
Muzyka
1979
Spotkanie
Muzyka
1979
Mur
Muzyka
1979
Dawid i Goliat
Muzyka
1979
Cyrk
Muzyka
1978
Maestro
Muzyka
1978
Porozumienie
Muzyka
1978
City
Oprawa muzyczna
1977
Kantata na 270 milionów serc i 1.000.000.000 maszyn
Muzyka
1977
Przegrana bitwa
Oprawa muzyczna
1976
Ludwik
Muzyka
1975
... nie zginęła
Muzyka
1974
Na krańcu Polski
Muzyka
1974
Łóżko
Muzyka
1974
Wizyta w USA
Oprawa muzyczna
1973
Dzień
Muzyka
1973
Sekcja zwłok
Muzyka
1972
Dreszczowiec
Muzyka
1972
Iluzja
Muzyka
1972
Atlantyda
Muzyka
1971
Wypadek
Muzyka
1970
Apel
Muzyka
1969
Krew i płomień
Muzyka
1968
Telewizor
Muzyka
1967
Cień
Muzyka
1967
Jak hartowała się stal
Muzyka
1963
Brama snów
Oprawa muzyczna
 PION REŻYSERSKI (11)
1987
Dwie, trzy sekundy...
Współpraca
1984
Z kart 40-lecia polskiego sportu
Współpraca
1982
Koleś się bawi
Współpraca
1980
Z myślą o przyszłości
Współpraca
1979
Hymn do Matki Ziemi
Reżyser
1979
Dawid i Goliat
Współpraca
1978
Venceremos
Reżyser
1978
Nawet w niedzielę
Współpraca
1977
Tu Polska
Współpraca
1976
Fantazja
Współpraca
1971
Sam wśród ptaków
Współpraca
 MONTAŻ (5)
1985
Re
Montaż
1982
Hotel. Calendarium
Montaż
1980
Rodowód
Montaż
1978
Biostymulacja
Montaż
1971
W takim niedużym mieście...
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll