PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Owoc

Jerzy Owoc
URODZONY: 24 lipiec 1936, Gdynia
ZMARŁ: 18 styczeń 2002 w wieku 65 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (25)
1985
Bariery
Kierownik produkcji
1985
Lustro
Kierownik produkcji
1985
Pewnego letniego dnia... (TV)
Kierownik produkcji
1984
Dokąd, człowieku
Kierownik produkcji
1982
Zabijanie koni
Kierownik produkcji
1981
Chłopiec
Kierownik produkcji
1979
Zielone lata
Kierownik produkcji
1979
Porwanie Savoi
Kierownik produkcji
1979
Noc poślubna w biały dzień
Kierownik produkcji
1976
Ostatnie takie trio
Kierownik produkcji
1976
Motylem jestem, czyli romans czterdziestolatka
Kierownik produkcji
1975
Obrazki z życia
Kierownik produkcji
1973
Przyjęcie na dziesięć osób plus trzy
Kierownik produkcji
1972
Przeprowadzka
Kierownik produkcji
1971
Wizyta
Kierownik produkcji
1971
Dzięcioł
Kierownik produkcji
1971
Na przełaj
Kierownik produkcji
1970
Szansa
Kierownik produkcji
1969
Monidło (TV)
Kierownik produkcji
1969
Struktura kryształu
Kierownik produkcji
1969
Piąta rano
Kierownik produkcji
1969
Zwei Stimen
Współpraca produkcyjna
1968
Wniebowstąpienie
Współpraca produkcyjna
1967
Bardzo starzy oboje
Kierownik produkcji
1962
Spotkanie w Bajce
Współpraca produkcyjna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll