PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ewa Milde

Ewa Milde
URODZONA: 07 marzec 1944, Skierniewice
Filmografia
 AKTORKA (14)
1987
Wyrównanie rachunku
1987
Brawo mistrzu
1987
Sami dla siebie
pijaczka, matka członka bandy
1985
Greta
1985
Starzy znajomi
Jolka
1984
Zamiana
Lena
1983
Stan wewnętrzny
pracownica w birze projektów
1979
Układanka
Jean
1977
Niedziela pewnego małżeństwa w mieście przemysłowym średniej wielkości
barmanka Kasia
1976
Złota kaczka
młoda handlarka
1975
Tylko Beatrycze
służąca Joanna/Trwoga
1966
Kochankowie z Marony
żona Janka
1964
Beata
nie występuje w czołówce
1964
Drewniany różaniec
Rózia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll