PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mieczysław Pośmiechowicz

Mieczysław Pośmiechowicz
URODZONY: 08 maj 1920, Warszawa
ZMARŁ: 13 wrzesień 2002 w wieku 82 lat, Łódź (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 CHARAKTERYZACJA (21)
1980
Gorączka
Charakteryzacja
1977
Śmierć prezydenta
Charakteryzacja
1976
Ptaki, ptakom...
Charakteryzacja
1975
Mazepa
Charakteryzacja
1975
Noce i dnie
Charakteryzacja
1972
Jak daleko stąd, jak blisko
Charakteryzacja
1972
Dary magów
Charakteryzacja
1971
5 i 1/2 bladego Józka
Charakteryzacja
1970
Album polski
Charakteryzacja
1967
Jowita
Charakteryzacja
1965
Potem nastąpi cisza
Charakteryzacja
1965
Popioły
Charakteryzacja
1964
Życie raz jeszcze
Charakteryzacja
1962
Pasażerka
Charakteryzacja
1960
Kolorowe pończochy
Charakteryzacja
1958
Małe dramaty
Charakteryzacja
1957
Historia jednego myśliwca
Charakteryzacja
1956
Pożegnanie z diabłem
Charakteryzacja
1956
Cień
Charakteryzacja
1954
Kariera
Charakteryzacja
1953
Autobus odjeżdża 6:20
Charakteryzacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll