PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Artur Socha
URODZONY: 23 listopad 1896, Warszawa
ZMARŁ: 19 lipiec 1943 w wieku 46 lat, Aberfeldy (Wielka Brytania)
Filmografia
 AKTOR (5)
1938
Ostatnia brygada
inżynier
1937
Ty, co w ostrej świecisz bramie
"inżynier"
1932
Księżna łowicka
porucznik Piotr Wysocki
1929
Mocny człowiek
literat Jerzy Górski
1928
Huragan
leśnik
 PRODUKCJA (1)
2001
Reich
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll