PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Miron Alexander Bilski
URODZONY: 25 czerwiec 1973, Nijmegen
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (5)
2003
Toaleta nieczynna
Reżyser
2002
Dyplom
Reżyser
2002
Zemsta
Asystent reżysera
1999
Znaczki
Reżyser
1999
Reportaż
Reżyser
 SCENARIUSZ (4)
2003
Toaleta nieczynna
Scenariusz
2002
Dyplom
Scenariusz
1999
Znaczki
Scenariusz
1999
Reportaż
Scenariusz
 AKTOR (3)
2003
Siedem przystanków na drodze do raju
producent z Amsterdamu
2002
Kobieta z papugą na ramieniu
Mąż Zuzanny
2002
Kontroler
kontroler Henio, uczestnik zebrania; nie występuje w napisach
 MONTAŻ (2)
2002
Dyplom
Montaż
1999
Znaczki
Montaż
 PRODUKCJA (1)
2003
Toaleta nieczynna
Producent
Opis
Absolwent Wydziału Reżyserii Szkoły Filmowej w Łodzi (2000). Twórca kilku krótkich metraży. M.in. takich jak "Znaczki" czy "Dyplom".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll