PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jerzy Karpiński
URODZONY: 14 wrzesień 1945, Barcikowo
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (9)
2002
Dwanaście lat po
Montaż
2001
Marzec '68. Milicyjny zapis
Montaż
2000
Rząd polski 1939 - 1945
Montaż
1999
Tamtego 1989 roku
Montaż
1997
Od grudnia do grudnia 1980-1981
Montaż
1995
Imperium
Montaż
1995
Film pierwszomajowy
Montaż
1994
Stanisław Piasecki
Montaż
1994
Roman Cieślewicz
Montaż
 SCENARIUSZ (1)
1976
Fama!
Scenariusz
 ZDJĘCIA (1)
1976
Fama!
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
1976
Fama!
Reżyser
Opis
Absolwent Politechniki Warszawskiej. W latach 1976-1979 był szefem stołecznego klubu studenckiego "Stodoła". Potem pracował m.in. w Pracowni Filmowej Politechniki Warszawskiej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll