PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tadeusz Kosudarski

Tadeusz Kosudarski
URODZONY: 21 styczeń 1923, Warszawa
ZMARŁ: 14 listopad 1972 w wieku 49 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (12)
1971
Agent nr 1
SS-man zwany "Bykiem"
1971
Złote koło (TV)
kierowca samochodu MO
1970
Album polski
milicjant aresztujący mordercę Józka
1969
Sąsiedzi
mężczyzna odprowadzający Piotra do miejsca internowania Niemców
1968
Człowiek z M-3
"wstydliwy" klient apteki; nie występuje w czołówce
1965
Śmierć w środkowym pokoju
tajniak
1964
Przerwany lot
nie występuje w czołówce
1963
Kryptonim Nektar
dentysta Teodor Brylczy, wspólnik szajki
1963
Daleka jest droga
podoficer
1961
Przeciwko Bogom
1958
Wolne miasto
Pocztowiec Grudzień
1956
Cień
Kubas
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll