PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maria Niedźwiecka

Maria Niedźwiecka
URODZONA: 07 styczeń 1933
Filmografia
 ZDJĘCIA (196)
1979
Ocena
Zdjęcia
1979
Jednooki
Zdjęcia
1979
Toruńskie igraszki
Zdjęcia
1979
Czerwone stop! Zielone jedź!
Zdjęcia
1979
Prognoza pogody
Zdjęcia
1979
Fantastyczna podróż
Zdjęcia
1979
Jaworowi ludzie
Zdjęcia
1979
Czerwone stop, zielone jedź
Zdjęcia
1979
Być albo nie być
Zdjęcia
1979
Wędrówki Pyzy: Siedem koników
Zdjęcia
1978
Wieczór czwarty
Zdjęcia
1978
Czego nie lubią kruki
Zdjęcia
1978
Pan Piramido (Czy Pan jest prawdziwy)
Zdjęcia
1978
Wieczór piąty
Zdjęcia
1978
Proszę słonia
Zdjęcia
1978
Wesele kujawskie
Zdjęcia
1978
Świąteczna gęś
Zdjęcia
1978
Nie trąb
Zdjęcia
1978
Monodram
Zdjęcia
1977
Natura
Zdjęcia
1977
Piesek Agaty
Zdjęcia
1977
Ballada o żarłocznej ptaszynie
Zdjęcia
1977
Odwiedziny nie z tej ziemi
Zdjęcia
1977
Myszka
Zdjęcia
1977
Wieczór drugi
Zdjęcia
1977
Przez dziurę w ścianie
Zdjęcia
1977
Wędrówki Pyzy: Za progiem...
Zdjęcia
1976
Klucz do skarbu
Zdjęcia
1976
Na każde wezwanie
Zdjęcia
1976
W samolocie
Zdjęcia
1976
Rakieta kosmiczna
Zdjęcia
1976
Wielkie koty
Zdjęcia
1976
Cyrk
Zdjęcia
1976
Pies, kot i ... : Leśniczówka
Zdjęcia
1976
Tajemnica dziadka
Zdjęcia
1975
Kto pierwszy?
Zdjęcia
1975
Pomysłowy Dobromir: Żniwa
Zdjęcia
1975
Kto pierwszy
Zdjęcia
1975
Kuter
Zdjęcia
1975
Rudy kotek
Zdjęcia
1975
Ja się zabiję
Zdjęcia
1975
Pomysłowy Dobromir: Miodobranie
Zdjęcia
1975
Popotopowe kłopoty
Zdjęcia
1975
Masz szczęście Jo
Zdjęcia
1975
Pusty basen
Zdjęcia
1975
Pomysłowy Dobromir: Budowa domu
Zdjęcia
1975
Pomysłowy Dobromir: Mechaniczne zamki
Zdjęcia
1975
Zagroda
Zdjęcia
1975
Pechowiec
Zdjęcia
1975
W gronie przyjaciół
Zdjęcia
1974
Te okrutne zabijaki
Zdjęcia
1974
Pomysłowy Dobromir: Wodociąg
Zdjęcia
1974
Łóżko
Zdjęcia
1974
Pomysłowy Dobromir: Drukowane kwiaty
Zdjęcia
1973
Pomysłowy Dobromir: Szczekający talerz
Zdjęcia
1973
Obrazy
Zdjęcia
1973
Kaśka, Baśka i welocyped
Zdjęcia
1973
Przedpotopowe kłopoty
Zdjęcia
1973
Dynia
Zdjęcia
1973
Poczta
Zdjęcia
1973
Safari
Zdjęcia
1973
Pomysłowy Dobromir: Pracowity nosiwoda
Zdjęcia
1973
Dym
Zdjęcia
1973
Kaśka i Baśka w cyrku
Zdjęcia
1973
Strachy na lachy
Zdjęcia
1972
Na jednym stołku
Zdjęcia
1972
Pies, kot i ... : Dom
Zdjęcia
1972
Ogródek
Zdjęcia
1972
Magnetofon
Zdjęcia
1972
Lodówka
Zdjęcia
1972
Pralka
Zdjęcia
1972
Dreszczowiec
Zdjęcia
1972
Odkurzacz
Zdjęcia
1972
Piecyk
Zdjęcia
1972
Pies, kot i ... : Decybele
Zdjęcia
1972
Samochód
Zdjęcia
1972
Telewizor
Zdjęcia
1972
Radio
Zdjęcia
1972
Fotoaparat
Zdjęcia
1972
Ryby
Zdjęcia
1971
Latający kozioł
Zdjęcia
1971
Upał
Zdjęcia
1971
Dziwne Przygody Koziołka Matołka: Gwiazdor filmowy
Zdjęcia
1971
Czarny Bill
Zdjęcia
1971
Nokaut
Zdjęcia
1971
Korsarze
Zdjęcia
1971
Napad na dyliżans
Zdjęcia
1971
Przyjaciel zwierząt
Zdjęcia
1971
W poszukiwaniu przyjaźni
Zdjęcia
1971
Żeby kózka nie skakała
Zdjęcia
1971
Łapmy lisa
Zdjęcia
1971
Łakomy traper
Zdjęcia
1971
Przygoda na szosie
Zdjęcia
1971
Tu mieszka Murzynek
Zdjęcia
1970
Pod piramidami
Zdjęcia
1970
Wspaniały marsz
Zdjęcia
1970
Sensacyjny reportaż
Zdjęcia
1970
Zlot
Zdjęcia
1970
Małpi król
Zdjęcia
1970
Duszek Georgie I wersja
Zdjęcia
1970
Inspektor na tropie
Zdjęcia
1970
Turyści
Zdjęcia
1970
Kochajmy straszydła: Szatańskie tempo
Zdjęcia
1970
Pierwsze sukcesy
Zdjęcia
1970
Dziwne Przygody Koziołka Matołka: Kucharz okrętowy
Zdjęcia
1970
Duszek Georgie II wersja
Zdjęcia
1970
Szalejący reporter
Zdjęcia
1970
Podstęp Boruty
Zdjęcia
1970
Zatopiona fregata
Zdjęcia
1969
Tren
Zdjęcia
1969
Władca pustyni
Zdjęcia
1969
W opałach
Zdjęcia
1969
Regaty
Zdjęcia
1969
Przepis na zimę
Zdjęcia
1969
Wesoła dżungla
Zdjęcia
1969
Konkurs śpiewu
Zdjęcia
1969
Dziwne Przygody Koziołka Matołka: Po drugiej stronie tęczy
Zdjęcia
1969
Rajd
Zdjęcia
1969
Dziwne Przygody Koziołka Matołka: Złoty szlak
Zdjęcia
1969
Smocza jama
Zdjęcia
1968
Admirał
Zdjęcia
1968
Powrót Dominika
Zdjęcia
1968
Proszę Słonia: Wycieczka za miasto
Zdjęcia
1968
Telewizor
Zdjęcia
1968
Witaminki
Zdjęcia
1968
Znajomi w ZOO
Zdjęcia
1968
Pierwsze kroki
Zdjęcia
1968
Podróż na niby
Zdjęcia
1968
O dzielnych krasnalach i niedzielnych gościach
Zdjęcia
1968
Proszę Słonia: Kość słoniowa
Zdjęcia
1968
Przeprowadzka Dominika
Zdjęcia
1968
Kompozytor i muza
Zdjęcia
1968
Dziwny tygrys
Zdjęcia
1967
Kółko
Zdjęcia
1967
Urodzinowy wieczór
Zdjęcia
1967
Rabusie
Zdjęcia
1967
Weekend
Zdjęcia
1967
Planeta trzech wysp
Zdjęcia
1967
Wielka przygoda
Zdjęcia
1967
Niesforny kotek
Zdjęcia
1967
Literka f
Zdjęcia
1967
Sobowtór
Zdjęcia
1967
Cudowna skrzynka
Zdjęcia
1966
Piraci
Zdjęcia
1966
W mieście przyszłości
Zdjęcia
1966
Kosmiczny rozbitek
Zdjęcia
1966
Z wizytą u Centaurów
Zdjęcia
1966
Ludzie jaskiniowi
Zdjęcia
1966
Czapka Niewidka
Zdjęcia
1966
Uroczysko
Zdjęcia
1965
Ratuj dziadziu
Zdjęcia
1965
Skarby sezamu
Zdjęcia
1965
Latająca chatka
Zdjęcia
1965
Babcia jazzmana
Zdjęcia
1965
Zła królowa
Zdjęcia
1965
Czarodziejski flet
Zdjęcia
1965
XIII baran
Zdjęcia
1965
Skrzydła
Zdjęcia
1965
Roztańczone pantofelki
Zdjęcia
1965
Kryształowa góra
Zdjęcia
1964
Utracona korona
Zdjęcia
1964
Warowny ogródek
Zdjęcia
1964
Baśnie i waśnie: W murach klasztoru
Zdjęcia
1964
Nieudane poselstwo
Zdjęcia
1964
Ucieczka
Zdjęcia
1964
Czarodziejski pierścień
Zdjęcia
1964
Królewskie łowy
Zdjęcia
1964
W rękach kata
Zdjęcia
1964
Bitwa morska
Zdjęcia
1964
Zwycięstwo
Zdjęcia
1964
Czarodziejski dzwon
Zdjęcia
1964
Porwanie królewny
Zdjęcia
1964
Oblężenie
Zdjęcia
1964
Odwiedziny
Zdjęcia
1964
Czarodziejski eliksir
Zdjęcia
1964
Król zimy
Zdjęcia
1963
Ognisko
Zdjęcia
1963
Epokowy wynalazek
Zdjęcia
1963
Zamach
Zdjęcia
1963
Wiosenne porządki
Zdjęcia
1963
W starym dworze
Zdjęcia
1963
Poligon
Zdjęcia
1963
Na tropie: Dyliżans
Zdjęcia
1963
Inny
Zdjęcia
1963
Lunatycy
Zdjęcia
1963
Podziemny skarbiec
Zdjęcia
1962
Broda
Zdjęcia
1962
Bycza awantura
Zdjęcia
1962
Rozbitek
Zdjęcia
1962
Na podwórzu
Zdjęcia
1962
Polowanie
Zdjęcia
1962
Dziadek i fajka
Zdjęcia
1962
Lody śmietankowe
Zdjęcia
1962
W piaskach pustyni
Zdjęcia
1962
Poszukiwacz złota
Zdjęcia
1962
Nieznana planeta
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll