PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zofia Malicka

Zofia Malicka
URODZONA: 16 kwiecień 1925, Radziechowy
ZMARŁA: 24 lipiec 2014 w wieku 89 lat, Wilkowice (Polska)
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ANIMACJA (19)
1988
Animalki
Animacja
1988
O raku łobuziaku
Animacja
1987
Jak Jano słońce sprowadził
Animacja
1986
Strach na wróble
Animacja
1984
Przygody kapitana Pyk-Pyka
Animacja
1984
Żaba
Animacja
1983
Przygody Błękitnego Rycerzyka
Animacja
1978
Kwiatuszek
Animacja
1976
Wszystko lata
Animacja
1975
Plaster miodu
Animacja
1975
Dwa kapelusze
Animacja
1975
Atom
Animacja
1971
Reksio domator
Animacja
1970
Reksio obrońca
Animacja
1970
Reksio dobroczyńca
Animacja
1969
Reksio marzyciel
Animacja
1969
Reksio wychowawca
Animacja
1968
Dlaczego słoń chciał polecieć na księżyc
Animacja
1968
Nagrodzona wytrwałość
Animacja
 PION REŻYSERSKI (1)
1983
Idylla
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll