PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Raczek

Marek Raczek
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (61)
1988
Bananowy rejs
Zdjęcia
1987
Karaluch
Zdjęcia
1987
Suchary Szalonego Rogera
Zdjęcia
1987
Poławiacze pereł
Zdjęcia
1987
Uczeń wielkiego smoka
Zdjęcia
1987
Ballada o grzecznym rycerzu
Zdjęcia
1987
Reksio i gąsior
Zdjęcia
1987
Reksio i gołąb
Zdjęcia
1987
Reksio i bocian
Zdjęcia
1986
Śmieć
Zdjęcia
1986
Kukułka
Zdjęcia
1986
Trochę o strachach
Zdjęcia
1986
Spotkanie
Zdjęcia
1986
Wszystko, jak co roku
Zdjęcia
1986
Wyścig renów
Zdjęcia
1985
Wędrówki skrzata
Zdjęcia
1985
Rozmaitości świata
Zdjęcia
1985
Zimowy powrót
Zdjęcia
1985
Marceli Szpak zbiera grzyby
Zdjęcia
1985
Reksio i sroka
Zdjęcia
1984
Ciuchcia
Zdjęcia
1984
Muzykalny słoń
Zdjęcia
1984
Zimowy gość
Zdjęcia
1984
Przygody kapitana Pyk-Pyka
Zdjęcia
1984
Przyjęcie u sowy
Zdjęcia
1984
Wizyta w borsuczej norze
Zdjęcia
1984
Kolarstwo
Zdjęcia
1984
Pojedynek
Zdjęcia
1983
Balon
Zdjęcia
1983
Zimowa wycieczka
Zdjęcia
1983
Zając
Zdjęcia
1983
Żeglarstwo
Zdjęcia
1983
Gol
Zdjęcia
1983
Żółty czepek
Zdjęcia
1983
Zawody łucznicze
Zdjęcia
1983
Tor przeszkód
Zdjęcia
1982
Garb
Zdjęcia
1982
Koszmarna noc
Zdjęcia
1982
Wyścig na torze
Zdjęcia
1982
Tort
Zdjęcia
1982
Reksio i świerszcz
Zdjęcia
1981
Kasztanek i Dąbek
Zdjęcia
1981
Słodka przygoda
Zdjęcia
1981
Bajki
Zdjęcia
1981
Chwila
Zdjęcia
1981
Nutka z bluesem
Zdjęcia
1981
Reksio i wrona
Zdjęcia
1981
Reksiowa zima
Zdjęcia
1981
Reksio łyżwiarz
Zdjęcia
1981
Reksio i nośna kura
Zdjęcia
1980
Koncert świerszcza
Zdjęcia
1980
Awantura z kretem
Zdjęcia
1980
Niedźwiedź
Zdjęcia
1980
Zagrożenie
Zdjęcia
1980
Zielona hałda
Zdjęcia
1980
Czarne złoto
Zdjęcia
1980
W starej kopalni
Zdjęcia
1980
Pasowanie na górnika
Zdjęcia
1980
Skarbnik
Zdjęcia
1980
Na drodze
Zdjęcia
1980
Jowisz
Zdjęcia
Opis
Przez wiele lat zawodowo związany ze Studiem Filmów Rysunkowych w Bielsku-Białej. Autor zdjęć do wielu filmów oraz seriali animowanych. M.in. takich jak "Podróże Kapitana Klipera".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll