PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Hanna Kijowicz-Jagoszewska

Hanna Kijowicz-Jagoszewska
URODZONA: 15 maj 1930, Warszawa
ZMARŁA: 13 luty 2015 w wieku 84 lat, Warszawa
Filmografia
 SCENARIUSZ (12)
1974
Manhattan
Scenariusz
1972
Magnolia
Scenariusz
1971
Młyn
Scenariusz
1970
Science fiction
Scenariusz
1969
Arlekin II
Scenariusz
1968
Niebieska kula
Scenariusz
1968
Miniatury
Scenariusz
1967
Laterna magica
Scenariusz
1967
Wiklinowy kosz
Scenariusz
1966
Klatki
Scenariusz
1966
Rondo
Scenariusz
1960
Arlekin
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll