PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Magdalena Barycz

Magdalena Barycz
URODZONA: 02 czerwiec 1926, Warszawa
ZMARŁA: 27 luty 2004 w wieku 77 lat, (Polska)
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (224)
1992
Egzamin
Kierownik produkcji
1983
Jak ten kwiat na łące
Kierownik produkcji
1982
Podpis
Kierownik produkcji
1982
Gwiazdka z nieba
Kierownik produkcji
1982
Obrabiarka
Kierownik produkcji
1982
Droga do sąsiada
Kierownik produkcji
1982
Kwiaty przynoszą szczęście
Kierownik produkcji
1981
Solo na ugorze
Kierownik produkcji
1981
Klęska zwycięska
Kierownik produkcji
1981
Jabłuszko
Kierownik produkcji
1981
Super strip-tease
Kierownik produkcji
1980
Dziesięć-sto
Kierownik produkcji
1980
Duchy puszczy
Kierownik produkcji
1980
Z ostatniej chwili
Kierownik produkcji
1980
Nadzieja
Kierownik produkcji
1980
Opowieść egzotyczna
Kierownik produkcji
1980
Super reklama
Kierownik produkcji
1980
Telefon to twój przyjaciel
Kierownik produkcji
1980
Zero
Kierownik produkcji
1980
Eskadra Jonatana
Kierownik produkcji
1980
Mówca
Kierownik produkcji
1980
Motyl
Kierownik produkcji
1979
Żelazko
Kierownik produkcji
1979
Osiem
Kierownik produkcji
1979
Prognoza pogody
Kierownik produkcji
1979
Postkarten
Kierownik produkcji
1979
Koło bermudzkie
Kierownik produkcji
1979
Dziewięć
Kierownik produkcji
1979
Noc
Kierownik produkcji
1979
Wizyta-reportaż z kosmosu
Kierownik produkcji
1979
Deszczowy dzień
Kierownik produkcji
1978
Ptaszyzm
Kierownik produkcji
1978
Sześć
Kierownik produkcji
1978
A-B
Kierownik produkcji
1978
Psia podróż
Kierownik produkcji
1978
Cios
Kierownik produkcji
1978
Buda
Kierownik produkcji
1978
Siedem
Kierownik produkcji
1978
Wodne dzieci
Kierownik produkcji
1978
Maestro
Kierownik produkcji
1978
Pięć
Kierownik produkcji
1978
Jego pierwsza miłość
Kierownik produkcji
1978
Porozumienie
Kierownik produkcji
1978
Kikut
Kierownik produkcji
1977
Skok do wody
Kierownik produkcji
1977
Cztery
Kierownik produkcji
1977
Błękitne niebo, zielone łąki
Kierownik produkcji
1977
Ballada o żarłocznej ptaszynie
Kierownik produkcji
1977
Przeziębienie
Kierownik produkcji
1977
Naparstnica
Kierownik produkcji
1977
Deja vu czyli skąd my to znamy
Kierownik produkcji
1977
Bocianie gniazdo
Kierownik produkcji
1977
Złuda
Kierownik produkcji
1976
Ludwik
Kierownik produkcji
1976
Różdżka
Kierownik produkcji
1976
Trochę krytyki
Kierownik produkcji
1976
Trochę pracowitości
Kierownik produkcji
1976
Zadymka
Kierownik produkcji
1976
Krajobraz
Kierownik produkcji
1976
Dno
Kierownik produkcji
1976
Auto-service
Kierownik produkcji
1976
Trochę dobrych manier
Kierownik produkcji
1976
Piekielne przygody
Kierownik produkcji
1976
Nosił wilk razy kilka
Kierownik produkcji
1976
Trochę rozsądku
Kierownik produkcji
1976
Raz, dwa, trzy
Kierownik produkcji
1976
Psia miska
Kierownik produkcji
1975
Zajazd
Kierownik produkcji
1975
Dwoje
Kierownik produkcji
1975
Muszla
Kierownik produkcji
1975
Fotograf
Kierownik produkcji
1975
Kuter
Kierownik produkcji
1975
Lokator z papugą
Kierownik produkcji
1975
Zagroda
Kierownik produkcji
1975
Pierwsza kąpiel
Kierownik produkcji
1975
Dwie gitary
Kierownik produkcji
1974
Jajko kuchnia i kucharz
Kierownik produkcji
1974
Cyrk Fortunata
Kierownik produkcji
1974
Manhattan
Kierownik produkcji
1974
Noc Kupały
Kierownik produkcji
1974
Portrety polskie
Kierownik produkcji
1974
Spawacz
Kierownik produkcji
1974
Napis
Kierownik produkcji
1974
Ręka
Kierownik produkcji
1974
Łóżko
Kierownik produkcji
1974
Jajko nr 3428741
Kierownik produkcji
1974
Akcja las
Kierownik produkcji
1974
Inspekacja
Kierownik produkcji
1974
Woda kran i hydraulik
Kierownik produkcji
1974
Kolory życia
Kierownik produkcji
1974
Gdy człowiek zszedł z drzewa
Kierownik produkcji
1974
W trawie
Kierownik produkcji
1974
Kamienna wieża
Kierownik produkcji
1974
Choinka
Kierownik produkcji
1974
Trawnik
Kierownik produkcji
1973
Śrubka, kluczyk i mechanika
Kierownik produkcji
1973
Cegła beton i budownictwo
Kierownik produkcji
1973
Dzień
Kierownik produkcji
1973
...i stała się światłość
Kierownik produkcji
1973
Postrzyżyny
Kierownik produkcji
1973
Dynia
Kierownik produkcji
1973
Szaro zielono kolorowo w mieście
Kierownik produkcji
1973
Mimoza
Kierownik produkcji
1973
Napad pod choinką
Kierownik produkcji
1973
Przedpotopowe kłopoty
Kierownik produkcji
1973
Czas zegar i zegarmistrz
Kierownik produkcji
1973
Lekcja fruwania
Kierownik produkcji
1973
Orły umierają w locie
Kierownik produkcji
1973
Lajkonik
Kierownik produkcji
1972
Powrót
Kierownik produkcji
1972
Kolorowe koła
Kierownik produkcji
1972
W pogoni za kwadratem
Kierownik produkcji
1972
Atlantyda
Kierownik produkcji
1972
Most
Kierownik produkcji
1972
Pies, kot i ... : Dom
Kierownik produkcji
1972
1001 drobiazgów
Kierownik produkcji
1972
Czarodziejskie trójkąty
Kierownik produkcji
1972
Magnolia
Kierownik produkcji
1972
Iluzja
Kierownik produkcji
1971
Gol
Kierownik produkcji
1971
Pies w cyrku
Kierownik produkcji
1971
Myszka
Kierownik produkcji
1971
Latający kozioł
Kierownik produkcji
1971
Kierowca doskonały
Kierownik produkcji
1971
Pies w kratkę: Cyrk
Kierownik produkcji
1971
Po drugiej stronie
Kierownik produkcji
1971
Kangury
Kierownik produkcji
1971
Palić czy nie palić
Kierownik produkcji
1971
Droga
Kierownik produkcji
1971
Pies w kratkę: Gol
Kierownik produkcji
1971
Młyn
Kierownik produkcji
1971
Tu mieszka Murzynek
Kierownik produkcji
1970
Świat Artura
Kierownik produkcji
1970
Złoty colt
Kierownik produkcji
1970
Science fiction
Kierownik produkcji
1970
Co się zdarzyło w szatni?
Kierownik produkcji
1970
Ziarno
Kierownik produkcji
1970
Syn
Kierownik produkcji
1970
Inwazja
Kierownik produkcji
1970
Apel
Kierownik produkcji
1970
Warianty
Kierownik produkcji
1970
Aqua pura
Kierownik produkcji
1970
Madame Faut Pas
Kierownik produkcji
1970
Sznur
Kierownik produkcji
1970
Jak to się dzieje
Kierownik produkcji
1969
W szponach sexu
Kierownik produkcji
1969
Telegram
Kierownik produkcji
1969
Krokodyl na skrzyżowaniu
Kierownik produkcji
1969
U Domiceli
Kierownik produkcji
1969
Humanae vitae
Kierownik produkcji
1969
Pies w kuchni
Kierownik produkcji
1969
Krew i płomień
Kierownik produkcji
1969
Drewniany tramwaj
Kierownik produkcji
1969
Na szosie
Kierownik produkcji
1969
W szponach seksu
Kierownik produkcji
1969
Stop, zastanów się I
Kierownik produkcji
1969
Ludzie
Kierownik produkcji
1969
Zebra
Kierownik produkcji
1969
Auto stop
Kierownik produkcji
1969
Panopticum
Kierownik produkcji
1969
Gdybym był
Kierownik produkcji
1969
Arlekin II
Kierownik produkcji
1968
Czerwony kuferek
Kierownik produkcji
1968
Fotografia rodzinna
Kierownik produkcji
1968
Szumi dokoła las
Kierownik produkcji
1968
Pies w kratkę
Kierownik produkcji
1968
Latawiec
Kierownik produkcji
1968
Tren na śmierć konia
Kierownik produkcji
1968
Ptak
Kierownik produkcji
1968
Wesoła Ludwika
Kierownik produkcji
1968
Miniatury
Kierownik produkcji
1968
Sam jak pies
Kierownik produkcji
1967
Tak hartowała się stal
Kierownik produkcji
1967
Fobia
Kierownik produkcji
1967
Wiklinowy kosz
Kierownik produkcji
1967
Larghetto
Kierownik produkcji
1967
Czuwaj
Kierownik produkcji
1967
Jak hartowała się stal
Kierownik produkcji
1967
Tren zbója
Kierownik produkcji
1967
Cień
Kierownik produkcji
1967
Mały wyścig
Kierownik produkcji
1967
Klocki
Kierownik produkcji
1967
Pchła szachrajka
Kierownik produkcji
1966
Cudowna broda szacha
Kierownik produkcji
1966
Kot
Kierownik produkcji
1966
Gra
Kierownik produkcji
1966
Gore
Kierownik produkcji
1966
O grzebieniu, który nie chciał myć zębów
Kierownik produkcji
1966
Klatki
Kierownik produkcji
1966
Mały, duży, największy
Kierownik produkcji
1966
Czar kółek
Kierownik produkcji
1966
No 00173
Kierownik produkcji
1965
Banknocik
Kierownik produkcji
1965
Korzeń
Kierownik produkcji
1965
Trzy po trzy
Kierownik produkcji
1965
Słodkie rytmy
Kierownik produkcji
1965
Piramida
Kierownik produkcji
1965
Prekursor
Kierownik produkcji
1964
Pamiętnik filatelisty
Kierownik produkcji
1964
Kłopoty z ciepłem
Kierownik produkcji
1964
Alarm
Kierownik produkcji
1964
Jak się fruwa
Kierownik produkcji
1964
Guzik
Kierownik produkcji
1964
Hałas
Kierownik produkcji
1963
Dwaj Piotrusie
Kierownik produkcji
1963
Materia
Kierownik produkcji
1963
Moto-gaz
Kierownik produkcji
1963
Dinozaury cz. 1
Kierownik produkcji
1963
Porwanie
Kierownik produkcji
1963
W matni
Kierownik produkcji
1963
Miary czasu cz.I
Kierownik produkcji
1963
Dinozaury cz. 2
Kierownik produkcji
1963
Król czy królik
Kierownik produkcji
1963
Sami o sobie
Kierownik produkcji
1963
Miary czasu II
Kierownik produkcji
1962
Labirynt
Kierownik produkcji
1962
Mamutek
Kierownik produkcji
1962
Oczekiwanie
Kierownik produkcji
1962
W lesie
Kierownik produkcji
1961
Balony
Kierownik produkcji
1961
Na straganie
Kierownik produkcji
1961
Czajnik
Kierownik produkcji
1961
Szklany wróg
Kierownik produkcji
1961
Spotkanie z Bazyliszkiem
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll