PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Juliusz Berger

Juliusz Berger
URODZONY: 15 listopad 1928, Łuck
ZMARŁ: 22 styczeń 1999 w wieku 70 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (8)
1995
Daleko od siebie
antykwariusz
1989
Lawa
Kamerjunkier w "Salonie Warszawskim", mężczyzna w salonie w "Śnie Senatora"
1988
Spadek
fiakier Gedali
1988
I skrzypce przestały grać
Cygan słowacki
1985
Bariery
lekarz
1985
Dziadek i wnuk
1984
Dokąd, człowieku
dyrektor Szymańskiego
1972
Skarb trzech łotrów
adwokat Bart Maddock
 INNE (3)
1974
Kolebka samby
Lektor
1970
Champion
Lektor
1963
Rodzice
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll