PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stanisław Ścieszko

Stanisław Ścieszko
URODZONY: 31 marzec 1943, Łódź
ZMARŁ: 19 lipiec 2019 w wieku 76 lat, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (11)
2012
Mit o "Szarym"
Zdjęcia
2012
Mit o "Szarym"
Zdjęcia
2012
Mit o "Szarym"
Zdjęcia
2012
Czarodzieje Honoratki
Zdjęcia
2008
Herosi i komedianci
Zdjęcia
2007
Bardzo krótki strajk
Zdjęcia
2007
Bardzo krótki strajk.14 - 15 grudnia 1981 roku
Zdjęcia
1991
Człowiek ze studni
Zdjęcia
1988
Ostatnia droga Komendanta Ponurego
Zdjęcia
1988
Ponury i jego żołnierze
Zdjęcia
1978
Adam Makowicz
Zdjęcia
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (dyplom w 1970 r.). Autor zdjęć do filmów dokumentalnych. (m.in. "Bardzo krótki strajk", "Czarodzieje Honoratki"). Wieloletni operator oddziału łódzkiego Telewizji Polskiej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll