PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Grabowski

Piotr Grabowski
URODZONY: 08 lipiec 1968, Szczecin
Filmografia
 AKTOR (13)
2017
Mała Wielka Stopa
Wielka Stopa (polski dubbing)
2016
Vaiana: Skarb oceanu
Wódz Tui (polski dubbing)
2015
Sawa. Mały wielki bohater
Angi / Angacetus (polski dubbing)
2014
Wielka Szóstka
Alistair Krei (polski dubbing)
2014
Jack Strong
2014
Samoloty 2
Brygadier Śmigły (polski dubbing)
2013
Krudowie
Grag (polski dubbing)
2010
Mała matura 1947
Porucznik, instruktor WF
2009
Komisarz Blond i Oko sprawiedliwości
John
2007
Koniec lata
Janek
2004
Kto zabił Stalina?
Polina, żona Mołotowa
2002
Ostatnia kryjówka
1995
Patrzyłem na Zachód w stronę Polski
oficer
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll