PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Grzegorz Jaroszuk

Grzegorz Jaroszuk
URODZONY: 03 lipiec 1983, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (12)
2017
Tarapaty
Asystent reżysera
2014
Kebab i Horoskop
Reżyser
2012
W imię...
Asystent reżysera
2012
W imię...
Reżyser doboru obsady aktorskiej
2011
Opowieści z chłodni
Reżyser
2011
Koleżanki
I Asystent reżysera, II Reżyser
2009
Syn
Asystent reżysera
2007
Biblioteka
Reżyser
2007
Koniec lata
Reżyser
2007
Egzemplarz autorski
Reżyser
2006
Wszystko jest
Reżyser
2006
Ostatni dzień
Reżyser
 SCENARIUSZ (8)
2014
Kebab i Horoskop
Scenariusz
2011
Opowieści z chłodni
Scenariusz
2010
Świt
Scenariusz
2009
Kocham Cię
Scenariusz
2008
Wycinanka
Współpraca scenariuszowa
2007
Egzemplarz autorski
Scenariusz
2006
Wszystko jest
Scenariusz
2006
Ostatni dzień
Scenariusz
 AKTOR (2)
2012
W imię...
wikary
2009
Tango
Opis
Absolwent Wydziału Reżyserii Szkoły Filmowej w Łodzi (2011). Członek Europejskiej Akademii Filmowej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll