PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maciej Pawliński

Maciej Pawliński
Filmografia
 MONTAŻ (18)
2020
Polot
Montaż
2019
Broad Peak
Montaż
2017
Over the Limit
Montaż
2016
Wspomnienie lata
Montaż
2015
Agfa 1939. Podróż w czasie wojny.
Montaż
2015
Żyć nie umierać
Montaż
2014
Pocztówki z Republiki Absurdu
Montaż
2011
Big Love
Montaż
2011
Konfident
Montaż
2010
Essential Killing
Montaż
2009
Fundacja Kultura
Montaż
2007
Kilka prostych słów
Montaż
2006
Kaziu! Polska Ci dziękuje
Montaż
2006
Żelazo
Montaż
2005
Oda do radości
Montaż
2005
Kochajmy się
Montaż
2005
Landryneczka
Montaż
2003
Parking strzeżony
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll