PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Klata

Wojciech Klata
URODZONY: 27 styczeń 1976, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (14)
2008
Obcy VI
Menuchin
2000
Zapach deszczu
1999
Chłopaki nie płaczą
Oskar
1997
Musisz żyć
Jacek
1995
Doktor Semmelweis
młody mężczyzna
1995
Awantura o Basię
Zygmunt, kolega Basi
1993
Lista Schindlera
Lisiek
1993
Pierścionek z Orłem w Koronie
Łabęda
1992
Szwadron
Symcha
1992
Enak
Mario Salerno
1990
Korczak
Szloma
1989
300 mil do nieba
Grześ
1988
Dekalog I (TV)
Paweł
1988
Amerykanka
Marek, wnuczek Heleny
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll