PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Elżbieta Komorowska

Elżbieta Komorowska
URODZONA: 04 listopad 1975, Rzeszów
Filmografia
 AKTORKA (11)
2009
Przyjdź do mnie
Ula
2007
Na końcu ulicy
Aleksandra
2007
Aleja gówniarzy
Lucy
2004
Długi weekend
recepcjonistka hotelu "Grand"
2003
Trzeci
Prostytutka na komisariacie
2003
Parking strzeżony
2002
D.I.L.
Majka Borkowska
2002
Kanał
Jolka
2002
alaRm
Ona
2001
Portret podwójny
Dziewczyna na castingu
2000
Szczęśliwy człowiek
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll