PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Mateusz Maciej Dymek
URODZONY: 30 grudzień 1976, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENARIUSZ (6)
2018
Moja polska dziewczyna
Scenariusz
2009
Przyjdź do mnie
Współpraca scenariuszowa
2006
W krainie jaskrawych zabawek ;-)
Scenariusz
2003
Zwierzę powierzchni
Scenariusz
2001
Trzy związki
Scenariusz
1998
Jest tam kto?
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (6)
2018
Moja polska dziewczyna
Reżyser
2008
0_1_0
II Reżyser
2006
W krainie jaskrawych zabawek ;-)
Reżyser
2003
Zwierzę powierzchni
Reżyser
2001
Trzy związki
Reżyser
1998
Jest tam kto?
Reżyser
 MONTAŻ (3)
2006
W krainie jaskrawych zabawek ;-)
Montaż
2003
Zwierzę powierzchni
Montaż
2001
Trzy związki
Montaż
 PRODUKCJA (3)
2003
Zwierzę powierzchni
Producent
2003
Zwierzę powierzchni
Kierownik produkcji
2001
Trzy związki
Kierownik produkcji
 ZDJĘCIA (1)
2003
Zwierzę powierzchni
Zdjęcia
Opis
Absolwent Wydziału Reżyserii Szkoły Filmowej w Łodzi (2003). Twórca m.in. takich filmów jak "Trzy związki" czy też "Zwierzę powierzchni".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll