PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Barbara Kosidowska
URODZONA: 03 luty 1932, Warszawa
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (130)
1994
Ptaszka
Montaż
1994
Powstanie Warszawskie 1944
Montaż
1993
Tajemnica trzynastego wagonu
Montaż
1991
Halo, jestem tutaj!
Montaż
1990
Benedykta Jerzego Dorysa życie szczęśliwe
Montaż
1989
Po własnym pogrzebie
Montaż
1989
Ostatni dzwonek
Montaż
1989
Urodzony po raz trzeci
Montaż
1988
Łata
Montaż
1987
Zamek Królewski. Wydarzenia z lat 1918-1939
Montaż
1987
Sami dla siebie
Montaż
1987
Na ojczystej ziemi
Montaż
1986
Kino objazdowe
Montaż
1986
Opowiadamy się po stronie życia
Montaż
1986
Ta nasza młodość...
Montaż
1986
Pies na środku drogi
Montaż
1985
Porwanie
Montaż
1985
Kronikarz
Montaż
1984
Przeklęte oko proroka
Montaż
1984
Umarłem, aby żyć
Montaż
1984
Z Norwida
Montaż
1984
Cud
Montaż
1983
Nostalgia
Montaż
1983
Służba
Montaż
1983
O Victorii Wiedeńskiej
Montaż
1982
O istnieniu cudownych miejsc
Montaż
1982
Oko proroka
Montaż
1981
Warunki, można powiedzieć, naprawdę doskonałe...
Montaż
1981
Przypadki Piotra S.
Montaż
1980
Zatrzymać czas
Montaż
1980
Adam Karaś Film
Montaż
1980
Z węgla i wody
Montaż
1980
Ciężko samemu...
Montaż
1979
Woda dla Śląska
Montaż
1979
60 lat ZAiKS
Montaż
1979
Młodzi naukowcy
Montaż
1979
Czekaj na mnie
Montaż
1979
Zielone lata
Montaż
1978
Pani Zofia
Montaż
1978
Encuentros de amigos
Montaż
1978
Trudny powrót do dobrej marki
Montaż
1977
Fiat 126 p przegląd techniczny
Montaż
1977
Rzecz o Stilonie
Montaż
1977
Przemysłowe metody naprawy nadwozia na przykładzie samochodu Fiat 126 p
Montaż
1977
Fiat 125 p przegląd gwarancyjny
Montaż
1977
Akcja pod Arsenałem
Montaż
1977
Budimex prezentuje-Budostal
Montaż
1977
Klasa profesora Sautera
Montaż
1977
A-1
Montaż
1976
Lucjana Stysia Wziemięstąpienie
Montaż
1976
Przejazd strzeżony
Montaż
1976
Lucjana Stysia wziemięwstąpienie
Montaż
1976
Jakość życia
Montaż
1975
W Bielinach
Montaż
1975
Prolog
Montaż
1975
Obrazki z życia
Montaż
1975
Mostostal
Montaż
1974
Profesor Krwawicz
Montaż
1974
Wiejskie kontrasty
Montaż
1974
Dożynki Poznań
Montaż
1974
Mazowsze
Montaż
1974
Dzień dobry Warszawo
Montaż
1974
Idzie Halny
Montaż
1973
Nagrody i odznaczenia
Montaż
1973
318 x 121
Montaż
1973
Lublin po 30 latach
Montaż
1973
Na głębsze wody
Montaż
1973
Pasja
Montaż
1973
Złote gody
Montaż
1973
Gdzieś w łosickim powiecie
Montaż
1972
Adresy dr Mikołaja
Montaż
1972
M - jak motoryzacja
Montaż
1972
Trzeba zabić tę miłość
Montaż
1972
Nie płacz
Montaż
1972
Warszawa - moja miłość
Montaż
1972
Fundamenty
Montaż
1972
Punkt wyjścia
Montaż
1972
Poślizg
Montaż
1972
Dama pikowa (TV)
Montaż
1972
Nahorny - rondo
Montaż
1971
Paweł Wróbel
Montaż
1971
Troska i pieśń
Montaż
1971
Gonitwa
Montaż
1971
Korkociąg
Montaż
1971
Sceny z życia kapitana
Montaż
1971
Zagłada czy nadzieja
Montaż
1970
Polska przemienionych kołodziejów
Montaż
1970
Na początku
Montaż
1970
Pociąg
Montaż
1970
Lekcja
Montaż
1970
Ziemia kielecka
Montaż
1970
Pory roku
Montaż
1970
Śpiewa Krystyna Jamroz
Montaż
1970
Polak jako taki
Montaż
1970
Pamięć
Montaż
1970
Champion
Montaż
1970
Teatralna podróż
Montaż
1970
Wszystkie nasze końskie sprawy
Montaż
1970
Powrót mistrza
Montaż
1970
List Katarzyny Korniak
Montaż
1970
Apetyt na czereśnie
Montaż
1969
Egzamin
Montaż
1969
Ojcowie i dzieci
Montaż
1969
Święto żniw
Montaż
1969
Rocznica
Montaż
1969
Albert Forster
Montaż
1969
XX-lecie elektromontażu
Montaż
1969
Kamień
Montaż
1969
Albert Forester
Montaż
1968
Lądek i Międzygórze
Montaż
1968
Ondraszkowe ostatki
Montaż
1968
Krakowiak
Montaż
1968
Taniec pasterski
Montaż
1968
Sukces
Montaż
1968
Płomień
Montaż
1968
Herold
Montaż
1968
Salome
Montaż
1967
Raz dwa trzy...
Montaż
1967
W starej Samarkandzie
Montaż
1967
Trzy żywioły
Montaż
1967
Partnerzy
Montaż
1967
Życzenia noworoczne
Montaż
1967
Wesele
Montaż
1967
Pożar! Pożar! Coś nareszcie dzieje się!
Montaż
1967
Stocznia
Montaż
1967
Ostatni przystanek
Montaż
1966
Odlewnia stali w sposób ciągły
Montaż
1966
Czwarta w świecie walcownia
Montaż
1966
Stutthof
Montaż
1966
Kino
Montaż
 PION REŻYSERSKI (2)
1979
Papież z Polski
Współpraca
1971
Bachleda
Współpraca
 PRODUKCJA (1)
1969
Albert Forster
Kierownik produkcji
 DŹWIĘK (1)
1971
Jacy będziemy
Montażysta dźwięku
 SCENARIUSZ (1)
1979
60 lat ZAiKS
Scenariusz
Opis
Przez wiele lat zawodowo związana z Wytwórnią Filmów Dokumentalnych w Warszawie. Odpowiadała za montaż kilkudziesięciu filmów dokumentalnych i fabularnych oraz kilku seriali telewizyjnych (m.in. "Misja", "Napoleon", "Marzenia do spełnienia"). Członkini Polskiej Akademii Filmowej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll