PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bonawentura Szredel

Bonawentura Szredel
URODZONY: 22 listopad 1928, Żyrardów
ZMARŁ: 05 listopad 2010 w wieku 81 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (54)
1978
Polskie porty morskie
Zdjęcia
1976
Centralna magistrala kolejowa - raport z budowy 1974/1975
Zdjęcia
1976
Dok pływający 55.000 ton
Zdjęcia
1976
Naprawa pękniętej szyny na torze bezstykowym
Zdjęcia
1976
Prom kolejowy "Mikołaj Kopernik"
Zdjęcia
1976
Prototypowa wieża nastawni kolejowej
Zdjęcia
1976
Regeneracja krzyżownic metodą napawania elektrycznego
Zdjęcia
1975
Bieżące utrzymanie urządzeń ogrzewania elektrycznego w wagonach osobowych
Zdjęcia
1975
Bieżące utrzymanie urządzeń oświetlenia wagonów osobowych
Zdjęcia
1975
Termitowe spawanie szyn w torze
Zdjęcia
1974
Centralna magistrala kolejowa - raport z budowy 1973
Zdjęcia
1973
Świdnica
Zdjęcia
1973
Zasady działania kserografu
Zdjęcia
1973
Zastosowanie kserografu
Zdjęcia
1973
Zwalczenie karaluchów i mrówek faraona
Zdjęcia
1972
Komisja Edukacji Narodowej
Zdjęcia
1972
Skansen pszczelarski
Zdjęcia
1972
Cuprum - miedź
Zdjęcia
1971
Architektura okrętu
Zdjęcia
1971
Choroby zakaźne czerwia pszczelego. Zgnilec złośliwy i kiślica
Zdjęcia
1971
Człowiek w środowisku pracy
Zdjęcia
1970
Jeziora w Polsce
Zdjęcia
1970
Zima w Polsce
Zdjęcia
1969
Batory
Zdjęcia
1969
Niezwykły wypadek
Zdjęcia
1969
Piaski i żwiry w Polsce
Zdjęcia
1969
Września jest w Wielkopolsce
Zdjęcia
1969
Z dziejów Uniwersytetu Poznańskiego
Zdjęcia
1968
Bioelektryczność
Zdjęcia
1968
Karol Hiller
Zdjęcia
1968
Zapałka
Zdjęcia
1968
Na szlaku
Zdjęcia
1967
Bezpieczne wykonywanie prac przy kwasach i ługach
Zdjęcia
1967
Kwasy i ługi są niebezpieczne
Zdjęcia
1967
Transport technologiczny
Zdjęcia
1967
Włamywacze
Zdjęcia
1966
Szkoły przyjaźni
Zdjęcia
1966
Zwalczamy hałas
Zdjęcia
1966
Żeby nie było za późno
Zdjęcia
1966
Tchórz
Zdjęcia
1966
Gitara
Zdjęcia
1965
Strajk chłopski
Zdjęcia
1965
Uwaga pył promieniotwórczy
Zdjęcia
1965
Zakaźne ronienie bydla
Zdjęcia
1964
Toaleta noworodka
Zdjęcia
1964
Zjawiska krasowe
Zdjęcia
1963
BHP w garbarniach
Zdjęcia
1963
Siejmy nasiona kwalifikowane
Zdjęcia
1963
Ziemia kozielska
Zdjęcia
1962
Zatrucia zwierząt
Zdjęcia
1961
Mali rekruci
Zdjęcia
1961
Winda trałowa
Zdjęcia
1960
Przybysze z dalekiej północy
Zdjęcia
1960
Stocznia
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (11)
1978
S.O.S. dla wagonów towarowych
Reżyser
1976
Centralna magistrala kolejowa - raport z budowy 1974/1975
Reżyser
1976
Naprawa pękniętej szyny na torze bezstykowym
Reżyser
1976
Plac budowy - Polska
Reżyser
1976
Prom kolejowy "Mikołaj Kopernik"
Reżyser
1976
Prototypowa wieża nastawni kolejowej
Reżyser
1976
Regeneracja krzyżownic metodą napawania elektrycznego
Reżyser
1975
Bieżące utrzymanie urządzeń ogrzewania elektrycznego w wagonach osobowych
Reżyser
1975
Bieżące utrzymanie urządzeń oświetlenia wagonów osobowych
Reżyser
1975
Termitowe spawanie szyn w torze
Reżyser
1974
Centralna magistrala kolejowa - raport z budowy 1973
Reżyser
 SCENARIUSZ (10)
1978
S.O.S. dla wagonów towarowych
Scenariusz
1976
Centralna magistrala kolejowa - raport z budowy 1974/1975
Scenariusz
1976
Naprawa pękniętej szyny na torze bezstykowym
Scenariusz
1976
Prom kolejowy "Mikołaj Kopernik"
Scenariusz
1976
Prototypowa wieża nastawni kolejowej
Scenariusz
1976
Regeneracja krzyżownic metodą napawania elektrycznego
Scenariusz
1975
Bieżące utrzymanie urządzeń ogrzewania elektrycznego w wagonach osobowych
Scenariusz
1975
Bieżące utrzymanie urządzeń oświetlenia wagonów osobowych
Scenariusz
1975
Termitowe spawanie szyn w torze
Scenariusz
1974
Centralna magistrala kolejowa - raport z budowy 1973
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll