PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Konrad Siwecki

Konrad Siwecki
Filmografia
 SCENARIUSZ (49)
1979
...lecie
Scenariusz
1978
BHP w gospodarstwie rolnym
Scenariusz
1977
Hydrocotton
Scenariusz
1976
Centralna magistrala kolejowa - raport z budowy 1974/1975
Scenariusz
1976
Naprawa pękniętej szyny na torze bezstykowym
Scenariusz
1976
Niewinna
Scenariusz
1976
Regeneracja krzyżownic metodą napawania elektrycznego
Scenariusz
1976
Robaczyce trzody chlewnej
Scenariusz
1975
Termitowe spawanie szyn w torze
Scenariusz
1973
Malarnia nadwozi samochodowych
Scenariusz
1972
O. S. P.
Scenariusz
1971
Choroby zakaźne czerwia pszczelego. Zgnilec złośliwy i kiślica
Scenariusz
1971
Człowiek - dźwięk -praca
Scenariusz
1970
Chwasty zbóż
Scenariusz
1970
Odchów jagniąt
Scenariusz
1970
Prawidłowy wykot owiec
Scenariusz
1970
Szklane tkaniny
Scenariusz
1970
Wszawica
Scenariusz
1969
Mechanizacja i organizacja zbioru słomy po kombajnie
Scenariusz
1969
Świerzb
Scenariusz
1969
Wstępne czyszczenie i suszenie ziarna po zbiorze kombajnem
Scenariusz
1969
W Pudliszkach
Scenariusz
1968
Bezpieczna praca wózkami podnośnikowymi
Scenariusz
1968
Owsica
Scenariusz
1968
Układ oddechowy
Scenariusz
1967
Racjonalnie użytkujemy pastwiska
Scenariusz
1966
Oczyszczanie ścieków miejskich
Scenariusz
1966
Pierwsza pomoc przy złamaniach kończyn
Scenariusz
1966
Spożywajmy mięso badane
Scenariusz
1966
Torf i jego pozyskiwanie
Scenariusz
1966
Wykorzystanie torfu w rolnictwie
Scenariusz
1966
Zwalczamy hałas
Scenariusz
1965
Pierwsza pomoc przy oparzeniach
Scenariusz
1965
Tworzywa
Scenariusz
1965
Uprawiajmy poplony ozime
Scenariusz
1965
W przemysłowej Łodzi
Scenariusz
1965
Zakaźne ronienie bydla
Scenariusz
1965
Zakaźne zanikowe zapalenie nosa u świń
Scenariusz
1964
Bobik
Scenariusz
1964
O naszej wsi
Scenariusz
1964
Szybki tucz trzody chlewnej
Scenariusz
1963
3 x Ewa
Scenariusz
1963
Produkcja i montaż rur azbestowo-cementowych
Scenariusz
1963
Życie gleby
Scenariusz
1962
Budowa materii - gazy
Scenariusz
1962
Połowy tuką pelagiczną
Scenariusz
1962
Usta-usta
Scenariusz
1962
Wstrzyknięcia
Scenariusz
1961
Kauczuk
Scenariusz
 INNE (7)
1979
...lecie
Komentarz
1970
Szklane tkaniny
Komentarz
1963
Pechowy dzień pana kierownika
Komentarz
1963
Śmierć czyha
Komentarz
1962
Automaty
Komentarz
1962
Połowy tuką pelagiczną
Komentarz
1961
Winda trałowa
Komentarz
 PION REŻYSERSKI (4)
1979
Przeszłość ocalona
Reżyser
1979
...lecie
Reżyser
1978
S.O.S. dla wagonów towarowych
Współpraca
1974
Radogoszcz
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll