PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Lusztig

Marek Lusztig
URODZONY: 14 kwiecień 1932, Warszawa
ZMARŁ: 10 maj 1972 w wieku 40 lat, Szwecja
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (22)
1972
Sentymentalny pan
Opracowanie dźwięku
1972
Saga rodu z...
Opracowanie dźwięku
1971
Bracia
Dźwięk
1971
Jacy będziemy
Opracowanie dźwięku
1970
Pamięć
Opracowanie dźwięku
1969
Aneks do polskiej wystawy leninowskiej
Opracowanie dźwięku
1969
Na styku czyli pieszy na jezdni
Opracowanie dźwięku
1969
Ojcowie i dzieci
Opracowanie dźwięku
1969
Wojciech Bogusławski
Opracowanie dźwięku
1969
Między wrześniem a majem
Montażysta dźwięku
1968
Mistrz szuka następcy
Montażysta dźwięku
1968
Ondraszkowe ostatki
Opracowanie dźwięku
1968
Wietnamu dzień powszedni
Dźwięk
1963
Powrót piratów
Opracowanie dźwięku
1963
Rodzice
Dźwięk
1962
Od ciebie zależy
Montażysta dźwięku
1962
Trzecia młodość
Montażysta dźwięku
1962
Wieś, jakiej nie znamy
Montażysta dźwięku
1961
Gdańsk po 16-stu latach
Montażysta dźwięku
1961
Śmierć statku
Montażysta dźwięku
1961
Zabawa
Montażysta dźwięku
1959
Pan profesor
Montażysta dźwięku
 MUZYKA (1)
1963
Visitez Zakopane
Muzyka
 PION REŻYSERSKI (1)
1968
Protest-68
Współpraca
 EFEKTY SPECJALNE (1)
1965
Lenin w Polsce
Efekty specjalne
 AKTOR (1)
1963
Dwa żebra Adama
Muzyk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll