PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Aleksander Iwaniec

Aleksander Iwaniec
URODZONY: 16 marzec 1940, Warszawa
ZMARŁ: 09 marzec 1974 w wieku 33 lat, Seroki
Filmografia
 AKTOR (8)
1974
Godzina za godziną
Tadeusz
1972
Skarb trzech łotrów
George Cigoliani, morderca Maddocka
1971
Agent nr 1
Stratos
1971
Mateo Falcone (TV)
kapral
1971
Markheim
kochanek Karolinki
1970
Pułapka
porucznik Walczuk
1967
Żywot Mateusza
Myśliwy
1964
Rękopis znaleziony w Saragossie
bandyta
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll