PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Wysocki

Wojciech Wysocki
URODZONY: 16 styczeń 1953, Szczecin
Filmografia
 AKTOR (37)
2012
I nic dookoła
2009
Moja nowa droga
Adam, ojciec Piotra
2008
Lawina
Dominic
2007
Ranczo Wilkowyje
Doktor Mieczysław Wezół
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
dziekan kulturoznawstwa
1995
Nic śmiesznego
aktor
1994
Piękna warszawianka
Borowski
1992
Zwolnieni z życia
Janek
1991
V.I.P.
kompozytor Piotr Preuss
1991
Panny i wdowy
Edward Borski
1989
Sceny nocne
Bolesław Zaremba
1989
Deja vu
De Niro
1989
Po własnym pogrzebie
doktor Leśniak, członek AK
1988
I skrzypce przestały grać
dowódca oddziału partyzanckiego
1988
Oszołomienie
Chris Sten
1987
Do domu
emisariusz
1987
Śmierć Johna L.
Zbyszek Gąsior
1986
Życie wewnętrzne
Michał Mączyński
1985
Jezioro Bodeńskie
Villibert
1985
Pewnego letniego dnia... (TV)
Krzysztof Wrzos
1985
Tętno
lekarz
1984
Pismak
Rafał
1984
Do mieszkańców Marsa!
1984
Umarłem, aby żyć
doktor Leśniak
1983
Na straży swej stać będę
Darek Madeja
1983
Wierna rzeka
Wiesnicyn
1982
Odwet
Midryga
1981
Amnestia
Teodor
1980
Wyrok śmierci
Smukły
1980
W biały dzień
szpicel
1979
Godzina „W” (TV)
Witold
1979
Dyrygent
Kwiatkowski, skrzypek w orkiestrze
1978
Romans Teresy Hennert
jego syn Andrzej
1978
Samosierra. 1808
dziennikarz rozmawiający z Kossakiem
1978
Umarli rzucają cień
Konrad
1975
Dom moich synów (TV)
Marek
1975
Bisowanie
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll