PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mikołaj Kompan

Mikołaj Kompan
URODZONY: 08 grudzień 1924, Zsrr
ZMARŁ: 03 czerwiec 2001 w wieku 76 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (17)
1988
Przeprawa
Dźwięk
1988
Duet
Dźwięk
1984
Stanisław Moniuszko
Dźwięk
1980
Polonia Restituta
Dźwięk
1975
Oczekiwanie
Dźwięk
1973
Drużynowy
Dźwięk
1972
Opis obyczajów
Dźwięk
1971
Obcy w lesie (TV)
Dźwięk
1971
Beczka Amontillado
Dźwięk
1969
Znicz olimpijski
Dźwięk
1968
Kierunek Berlin
Dźwięk
1967
Słońce wschodzi raz na dzień
Dźwięk
1967
Zwariowana noc
Dźwięk
1965
Katastrofa
Dźwięk
1965
Potem nastąpi cisza
Dźwięk
1965
Walkower
Dźwięk
1961
Czas przeszły
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll