PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Fethke

Jan Fethke
URODZONY: 26 luty 1903, Opole
ZMARŁ: 16 grudzień 1980 w wieku 77 lat, Berlin Zachodni
Filmografia
 SCENARIUSZ (17)
1959
Milcząca gwiazda
Na podstawie
1958
Zadzwońcie do mojej żony
Scenariusz
1957
Skarb kapitana Martensa
Na podstawie
1948
Ulica graniczna
Scenariusz
1939
Czarne diamenty
Scenariusz
1939
Przez łzy do szczęścia
Scenariusz
1939
Złota maska
Na podstawie
1938
Paweł i Gaweł
Na podstawie
1938
Robert i Bertrand
Na podstawie
1938
Zapomniana melodia
Scenariusz
1937
Niedorajda
Scenariusz
1937
Trójka hultajska
Na podstawie
1936
Florian
Na podstawie
1936
Papa się żeni
Na podstawie
1936
Trędowata
Na podstawie
1935
Dwie Joasie
Scenariusz
Sportowiec mimo woli
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (6)
1955
Irena do domu
Reżyser
1953
Sprawa do załatwienia
Reżyser
1951
Załoga
Reżyser
1939
Przez łzy do szczęścia
Reżyser
1939
Złota maska
Reżyser
1938
Zapomniana melodia
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll