PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Krenz

Jan Krenz
URODZONY: 14 lipiec 1926, Włocławek
Filmografia
 MUZYKA (13)
1971
Duet miłosny z baletu "Tytania i osioł"
Dyrygent
1969
Tren
Dyrygent
1965
Patrol
Muzyka
1959
Zezowate szczęście
Muzyka
1958
Popiół i diament
Muzyka
1958
Wspomnienie o poecie
Muzyka
1957
Eroica
Muzyka
1956
Kanał
Muzyka
1955
Niedzielny poranek
Muzyka
1954
Błękitny Krzyż
Muzyka
1954
Gwiazdy muszą płonąć
Muzyka
1953
Kolejarskie słowo
Kompozytor
1953
Kolejarskie słowo
Dyrygent
 AKTOR (2)
1997
Jan Krenz
Bohater
1958
Wspomnienie o poecie
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll