PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Antoni Nurzyński

Antoni Nurzyński
URODZONY: 07 luty 1935, Skierniewice
ZMARŁ: 19 luty 1974 w wieku 39 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (30)
1973
Przyjęcie na dziesięć osób plus trzy
Zdjęcia
1972
Niebieskie jak Morze Czarne
Zdjęcia
1972
Przeprowadzka
Zdjęcia
1971
Kłopotliwy gość
Zdjęcia
1971
Trąd
Zdjęcia
1971
Na przełaj
Zdjęcia
1970
Kaszebe
Zdjęcia
1970
Kto wierzy w bociany
Zdjęcia
1970
Prom
Zdjęcia
1970
Znaki na drodze
Zdjęcia
1970
Kto wierzy w bociany?
Zdjęcia
1970
Prom
Zdjęcia
1969
Zbrodniarz, który ukradł zbrodnię
Zdjęcia
1969
Tamań (TV)
Zdjęcia
1969
Co jest w człowieku w środku
Zdjęcia
1968
Weekend z dziewczyną
Zdjęcia
1967
Długa noc
Zdjęcia
1966
Ktokolwiek wie...
Zdjęcia
1965
Niekochana
Zdjęcia
1965
Walkower
Zdjęcia
1964
Giuseppe w Warszawie
Zdjęcia
1964
Okolice peronów
Zdjęcia
1963
Pamiętnik Pani Hanki
Zdjęcia
1963
Skąpani w ogniu
Zdjęcia
1963
Zerwany most
Zdjęcia
1962
Labirynt
Zdjęcia
1961
Cmentarz Remu
Zdjęcia
1960
Matka Joanna od Aniołów
Operator kamery
1958
Dom
Zdjęcia
1956
Sprawa Szymka Bielasa
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll