PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Lidia Korsakówna

Lidia Korsakówna
URODZONA: 17 styczeń 1934, Baranowicze
ZMARŁA: 06 sierpień 2013 w wieku 79 lat, Skolimów
Filmografia
 AKTORKA (20)
2010
Jutro mnie tu nie będzie
Babcia Marty
1997
Lidia Korsakówna
(bohater filmu)
1989
Gorzka miłość
ciotka
1986
Mewy
"Ciotka"
1986
Pogrzeb lwa
prostytutka Zosia
1985
Menedżer
Imogena
1981
Filip z Konopi
pani Basia, sekretarka
1981
Rdza
Helena Seroczyńska
1980
Ciosy
Teresa
1977
Nie zaznasz spokoju
matka Tolka i Janka
1977
Akcja pod Arsenałem
matka "Rudego"
1975
Dom moich synów (TV)
Krystyna
1972
Podróż za jeden uśmiech
wczasowiczka
1964
Zakochani są między nami
piosenkarka
1963
Zerwany most
Wiera
1962
Wyrok
jego matka Zofia Celarska
1962
Spóźnieni przechodnie
Sally (nowela III)
1962
Klub Kawalerów
Jadwiga, żona Piorunowicza
1954
Kariera
Teresa
1953
Przygoda na Mariensztacie
Hanka Ruczajówna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll