PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Karmoliński

Wojciech Karmoliński
URODZONY: 12 kwiecień 1932, Biskupice
ZMARŁ: 25 luty 1992 w wieku 59 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (17)
1990
Pasażerowie na gapę
Kierownik produkcji
1988
Przeprawa
Kierownik produkcji
1981
Czerwone węże
Kierownik produkcji
1981
Klejnot Wolnego Sumienia
Kierownik produkcji
1980
Jeśli serce masz bijące
Kierownik produkcji
1978
Płomienie
Kierownik produkcji
1976
Zagrożenie
Kierownik produkcji
1976
Ptaki, ptakom...
Kierownik produkcji
1975
W domu
Kierownik produkcji
1975
Znikąd donikąd
Kierownik produkcji
1974
Linia
Kierownik produkcji
1973
Zasieki
Kierownik produkcji
1972
Obszar zamknięty
Kierownik produkcji
1971
Seksolatki
Kierownik produkcji
1969
Pan Wołodyjowski
II kierownik produkcji
1967
Żywot Mateusza
Współpraca produkcyjna
1962
Jadą goście, jadą
II kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll