PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Ambroziewicz

Jerzy Ambroziewicz
URODZONY: 01 styczeń 1931, Warszawa
Filmografia
 SCENARIUSZ (5)
1986
Szkoła a religia
Scenariusz
1986
Zibi w Rzymie
Scenariusz
1985
Polonica rzymskie i watykanskie
Scenariusz
1984
Jan Paweł II - Biskup Rzymu, Prymas Włoch
Scenariusz
1971
Zaraza
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (4)
1986
Szkoła a religia
Reżyser
1986
Zibi w Rzymie
Reżyser
1985
Polonica rzymskie i watykanskie
Reżyser
1984
Jan Paweł II - Biskup Rzymu, Prymas Włoch
Reżyser
 ZDJĘCIA (3)
1986
Zibi w Rzymie
Zdjęcia
1973
Pradziadek sól
Współpraca operatorska
1965
Mocarstwo w trzech wzgórzach
Zdjęcia
 INNE (2)
1975
Chwila wspomnień - rok 1974
Komentarz
1974
Chwila wspomnień - rok 1972
Komentarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll