PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Rogalski

Jerzy Rogalski
URODZONY: 11 kwiecień 1948, Oleśnica
Filmografia
 AKTOR (30)
2017
Bogdan i Róża
Bogdan
2015
Carte Blanche
2012
Biec w stronę Ty
Kościelny Waldek
2011
Róża
fryzjer
2010
Erratum
Nawrocki
2010
Śluby panieńskie
służący Albina
2009
Dom zły
weterynarz Mundek
2008
Bracia Karamazow
BHP-owiec
2004
Wesele
Wujek Mundek
2004
Aryjska para
Alfred, urzędnik w fabryce Krauzenberga
2003
Zmruż oczy
Dyrektor Musiał
2001
Quo vadis
Sporus, właściciel winiarni
2001
Pieniądze to nie wszystko
pracownik Turkota
2000
Noc Świętego Mikołaja
Niuniek
1989
Qui vivra verra... kto przeżyje zobaczy
Ernst Thalmann
1989
Żelazną ręką
Wojtaszek
1988
Kornblumenblau
strażnik w bloku śmierci
1988
Zakole
chłop
1988
Chichot Pana Boga
kierowca przed kliniką Klatta
1988
Kogel-mogel
Kolasa
1987
Zamknąć za sobą drzwi
porucznik Jaszczuk
1980
Droga
chłop Miecio
1977
Kapitan z "Oriona''
praktykant
1976
Krótkie życie
Janek
1974
Wiosna panie sierżancie
"Szczygieł"
1972
Kaprysy Łazarza
wtóry syn Jacentego
1970
Pejzaż z bohaterem
syn Nowaka
1970
Draka
Mały
1968
Spowiedź
żołnierz
1967
Koncert życzeń
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll