PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stanisław Brejdygant

Stanisław Brejdygant
Filmografia
 AKTOR (11)
2013
Sierpniowe niebo. 63 dni chwały
Aleksander Rudzki, dziadek Basi
2013
Drogówka
"Papież"
2008
Wiosna 1941
doktor Pankiewicz
2007
Bardzo krótki strajk.14 - 15 grudnia 1981 roku
1998
Labor znaczy praca
narrator
1995
Akwarium
dyplomata brytyjski
1994
Legenda Tatr
archanioł
1994
Anioł śmierci
Morsztyn
1992
Dotknięcie ręki
Maier
1982
Wilczyca
hrabia Ludwik
1969
Księżyc (TV)
Kniaźnin
 PION REŻYSERSKI (3)
1977
Zakręt
Reżyser
1972
Wyspy szczęśliwe
Reżyser
1969
Księżyc (TV)
Reżyser
 SCENARIUSZ (3)
1977
Zakręt
Scenariusz
1974
Opowieść w czerwieni
Na podstawie
1969
Księżyc (TV)
Na podstawie
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll