PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Leonard Księżak

Leonard Księżak
URODZONY: 06 listopad 1921, Warszawa
Filmografia
 DŹWIĘK (24)
1985
Tate
Dźwięk
1983
Wedle wyroków twoich...
Dźwięk
1981
Znachor
Dźwięk
1980
Mniejsze niebo
Dźwięk
1979
Ojciec Królowej
Dźwięk
1977
Granica
Dźwięk
1975
Kazimierz Wielki
Dźwięk
1974
Głowy pełne gwiazd
Dźwięk
1973
Stracona noc
Dźwięk
1972
Kopernik
Dźwięk
1970
Kaszebe
Dźwięk
1967
Stajnia na Salvatorze
Dźwięk
1966
Don Gabriel
Dźwięk
1966
Kochajmy syrenki
Dźwięk
1965
Nad Odrą (TV)
Dźwięk
1964
Zakochani są między nami
Dźwięk
1963
Mój drugi ożenek
Dźwięk
1962
Drugi brzeg
Dźwięk
1961
Przeciwko Bogom
Dźwięk
1961
Ogniomistrz Kaleń
Dźwięk
1960
Krzyżacy
Dźwięk
1958
Dwoje z wielkiej rzeki
Dźwięk
1957
Historia jednego myśliwca
Dźwięk
1955
Opowieść atlantycka
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll