PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marian Jastrzębski

Marian Jastrzębski
URODZONY: 06 wrzesień 1897, Kraków
ZMARŁ: 29 grudzień 1985 w wieku 88 lat, Kraków
Filmografia
 AKTOR (8)
1976
Noc w wielkim mieście(tv)
portier
1969
Czerwone i złote
Lewandowski
1967
Komedie pomyłek (TV)
mąż, I
1962
Jadą goście, jadą
Białas
1962
Drugi brzeg
ojciec Stefana
1961
Rozstanie
emeryt
1957
Zagubione uczucia
motorniczy
1957
Pętla
krawiec
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll