PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Kotowski

Krzysztof Kotowski
URODZONY: 22 sierpień 1951
ZMARŁ: 19 listopad 1993 w wieku 42 lat, Warszawa (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 OBSADA (16)
1994
Legenda Tatr
Kaskader
1994
Detektyw i śmierć
Kaskader
1993
Pora na czarownice
Kaskader
1993
Lista Schindlera
Kaskader-koordynator
1992
Wielka wsypa
Kaskader
1991
Papierowe małżeństwo
Kaskader
1990
Janka
Kaskader
1990
Tajemnica puszczy
Kaskader
1989
Stan strachu
Kaskader
1987
Misja specjalna
Kaskader
1987
O rany, nic się nie stało!!!
Kaskader
1987
Zabij mnie, glino
Kaskader
1987
Wyrównanie rachunku
Kaskader
1986
Biały smok
Kaskader
1984
Miłość z listy przebojów
Kaskader
1975
Kazimierz Wielki
Kaskader
 AKTOR (2)
1983
Pastorale Heroica
ranny
1978
Sekret Enigmy
gestapowiec
 SCENARIUSZ (1)
1991
V.I.P.
Konsultant
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll