PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jacek Antoni Ryniewicz

Jacek Antoni Ryniewicz
URODZONY: 09 marzec 1947
ZMARŁ: 14 kwiecień 2003 w wieku 56 lat, (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 OBSADA (24)
2002
Pianista
Kaskader
1999
Pan Tadeusz
Kaskader
1998
Ognisty jeździec
Kaskader
1997
Kochaj i rób co chcesz
Kaskader
1997
Sztos
Kaskader
1997
Młode wilki 1/2
Kaskader
1996
Nocne graffiti
Kaskader
1995
Prowokator
Kaskader
1995
Tato
Kaskader
1994
Szczur
Kaskader
1994
Legenda Tatr
Kaskader
1993
Pora na czarownice
Kaskader
1992
Wielka wsypa
Kaskader
1991
Papierowe małżeństwo
Kaskader
1989
Stan strachu
Kaskader
1987
Kingsajz
Kaskader
1987
Misja specjalna
Kaskader
1987
Wyrównanie rachunku
Kaskader
1987
Zabij mnie, glino
Kaskader
1984
Miłość z listy przebojów
Kaskader
1977
Sam na sam
Kaskader
1976
Brunet wieczorową porą
Kaskader
1975
Noce i dnie
Kaskader
1975
Kazimierz Wielki
Kaskader
 AKTOR (5)
1997
Kiler
ochroniarz "Siary"
1989
Urodzony po raz trzeci
listonosz w Kielcach
1977
Około północy
1977
Prawo Archimedesa
uczestnik maratonu
1976
Kaskaderzy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll