PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stefania Górska

Stefania Górska
URODZONA: 06 styczeń 1907, Warszawa
ZMARŁA: 03 sierpień 1986 w wieku 79 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (7)
1960
Historia współczesna
1959
Café pod Minogą
Aniołkowa
1959
Inspekcja pana Anatola
matka Zosi
1939
O czym się nie mówi
praczka
1936
Papa się żeni
tancerka
1935
Antek Policmajster
ich córka
1933
Zabawka
tancerka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll