PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Napoleon Sądek

Napoleon Sądek
URODZONY: 1905
ZMARŁ: 00 1970 w wieku 65 lat,
Filmografia
 SCENARIUSZ (11)
1939
Przez łzy do szczęścia
Scenariusz
1938
Paweł i Gaweł
Na podstawie
1938
Robert i Bertrand
Na podstawie
1938
Za winy niepopełnione
Na podstawie
1938
Zapomniana melodia
Scenariusz
1937
Dorożkarz nr 13
Scenariusz
1937
Niedorajda
Scenariusz
1936
Papa się żeni
Na podstawie
1935
Wacuś
Scenariusz
1934
Przebudzenie
Scenariusz
1932
Romeo i Julcia
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll