PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Gniazdowski

Zbigniew Gniazdowski
URODZONY: 1877, Czarnostów k. Łomży
ZMARŁ: 12 marzec 1950 w wieku 73 lat, Gliwice
Filmografia
 ZDJĘCIA (24)
1947
Liga Morska
Zdjęcia
1945
Morze
Zdjęcia
1939
Ja tu rządzę
Zdjęcia
1939
O czym się nie mówi
Zdjęcia
1939
Żona i nie żona
Zdjęcia
1938
Profesor Wilczur
Zdjęcia
1938
Sygnały
Zdjęcia
1938
Za winy niepopełnione
Zdjęcia
1937
Książątko
Zdjęcia
1937
Ułan księcia Józefa
Zdjęcia
1936
Jadzia
Zdjęcia
1936
Jego wielka miłość
Zdjęcia
1935
Dwie Joasie
Zdjęcia
1934
Czy Lucyna to dziewczyna?
Zdjęcia
1934
Śluby ułańskie
Zdjęcia
1933
Szpieg w masce
Zdjęcia
1932
Każdemu wolno kochać
Zdjęcia
1932
Księżna łowicka
Zdjęcia
1932
Wyrok życia
Zdjęcia
1931
Dziesięciu z Pawiaka
Zdjęcia
1930
Janko Muzykant
Zdjęcia
1930
Na Sybir
Zdjęcia
1928
Tajemnica starego rodu
Zdjęcia
1921
Cud nad Wisłą
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (2)
1937
Skłamałam
Reżyser
1928
Tajemnica starego rodu
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll