PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Wellman

Krzysztof Wellman
URODZONY: 14 kwiecień 1958
Filmografia
 ZDJĘCIA (30)
2011
Sztos 2
Fotosista
2010
Różyczka
Fotosista
2009
Enen
Fotosista
2007
Ogród Luizy
Fotosista
2007
Hania
Fotosista
2007
Wszystko będzie dobrze
Fotosista
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
Fotosista
2004
Wesele
Fotosista
2003
Pogoda na jutro
Fotosista
2002
Superprodukcja
Fotosista
2001
Pieniądze to nie wszystko
Fotosista
2001
Poranek kojota
Fotosista
2001
Raport
Fotosista
2000
Egoiści
Fotosista
1995
Nic śmiesznego
Fotosista
1994
Anioł śmierci
Fotosista
1994
Faustyna
Fotosista
1994
Szczur
Fotosista
1993
Człowiek z...
Fotosista
1992
Wiatr ze Wschodu
Fotosista
1992
Wielka wsypa
Fotosista
1991
Rozmowy kontrolowane
Fotosista
1989
Po upadku
Fotosista
1988
Pięć minut przed gwizdkiem
Fotosista
1988
Schodami w górę, schodami w dół...
Fotosista
1988
Gdzieśkolwiek jest, jeśliś jest
Fotosista
1986
Złota Mahmudia
Fotosista
1984
Yesterday
Fotosista
1983
Nadzór
Fotosista
1982
Pajęczyna
Fotosista
 AKTOR (1)
1982
Choinka strachu
 PION REŻYSERSKI (1)
1989
Stan strachu
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll