PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Piotr Marek Domaradzki

Piotr Marek Domaradzki
URODZONY: 19 sierpień 1951, Słupsk
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (55)
2016
Wielki Tydzień
Dźwięk
2016
Szczęście świata
Dźwięk
2015
Dawno temu na Śląsku
Dźwięk
2014
Pani z przedszkola
Dźwięk
2013
Nasza szkoła
Dźwięk
2012
Wszystkie kobiety Mateusza
Dźwięk
2012
Obława
Dźwięk
2012
Będziesz legendą człowieku
Dźwięk
2012
Ślady
Dźwięk
2012
Ślady
Dźwięk
2012
Będziesz legendą człowieku
Montażysta dźwięku
2011
Daas
Dźwięk
2011
Wyjazd integracyjny
Dźwięk
2011
Księstwo
Dźwięk
2011
Daas
Montażysta dźwięku
2011
Daas
Operator dźwięku (zgranie)
2009
Randka w ciemno
Dźwięk
2009
Miasto z morza
Dźwięk
2009
Nigdy nie mów nigdy
Dźwięk
2009
Miłość na wybiegu
Dźwięk
2008
Rysa
Dźwięk
2008
Mała wielka miłość
Dźwięk
2007
Braciszek
Dźwięk
2006
Fundacja
Dźwięk
2006
Co słonko widziało
Dźwięk
2005
Zakochany anioł
Dźwięk
2005
Parę osób, mały czas
Dźwięk
2003
Trzeci
Dźwięk
2002
Tam i z powrotem
Dźwięk
2002
Bez litości
Dźwięk
2001
Cisza
Dźwięk
2001
Listy miłosne
Dźwięk
2000
Egoiści
Dźwięk
2000
Syzyfowe prace
Dźwięk
2000
Grafitollus
Dźwięk
2000
To ja, złodziej
Dźwięk
1999
Operacja "Koza"
Dźwięk
1999
Ostatnia misja
Dźwięk
1999
Operacja "Koza"
Dźwięk
1998
Fotoamator
Dźwięk
1998
Ze snu sen
Dźwięk
1997
0 [stopni] C
Dźwięk
1994
Wyliczanka
Dźwięk
1994
Komedia małżeńska
Dźwięk
1993
Kronika powstania w getcie warszawskim wg Marka Edelmana
Dźwięk
1993
Hospodi pomiłuj
Dźwięk
1993
Simon Wiesenthal
Dźwięk
1992
Cynga
Dźwięk
1990
Ostatni Szabes
Dźwięk
1989
300 mil do nieba
Dźwięk
1989
Powrót Odysa. Tadeusza Kantora notatki z prób
Dźwięk
1988
Nowy Jork - czwarta rano
Dźwięk
1988
Amerykanka
Dźwięk
1988
Jemioła
Dźwięk
1986
W cieniu nienawiści
Dźwięk
 MUZYKA (1)
1994
Wrony
Konsultant muzyczny
Opis
Wielokrotnie nominowany do Polskiej Nagrody Filmowej. W 2011 roku otrzymał Nagrodę Toya Studios za dźwięk do filmu "Daas".Rok później otrzymał także Orła w kategorii Najlepszy Dźwięk za dźwięk do filmu "Obława". Jest członkiem Polskiej Akademii Filmowej oraz Europejskiej Akademii Filmowej.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll