PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zdzisław Szostak

Zdzisław Szostak
URODZONY: 13 styczeń 1930, Sosnowiec
Filmografia
 MUZYKA (31)
2001
Listy miłosne
Muzyka
1998
Korespondent
Muzyka
1997
Księga wielkich życzeń
Muzyka
1989
Mefisto Walc
Muzyka
1988
Koniec świata
Muzyka
1988
Kornblumenblau
Muzyka
1988
Niezwykła podróż Baltazara Kobera
Muzyka
1988
I skrzypce przestały grać
Muzyka
1987
O tym jak zabroniono grać na trąbkach
Muzyka
1987
Dondula (TV)
Muzyka
1987
Sami dla siebie
Dyrygent
1984
Wahadełko (TV)
Muzyka
1984
Engagement (TV)
Muzyka
1983
Przeznaczenie
Muzyka
1983
Thais
Muzyka
1983
Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny
Muzyka
1982
Pensja pani Latter
Muzyka
1982
Kolor
Muzyka
1981
Limuzyna Daimler-Benz
Muzyka
1980
Wizja lokalna 1901
Muzyka
1980
Rycerz
Muzyka
1979
Aria dla atlety
Muzyka
1978
Radości i pasje profesora
Dyrygent
1972
Uzbrojona wolność
Muzyka
1963
Xawery Dunikowski
Muzyka
1963
Cyrk
Muzyka
1963
Bronisław Wojciech Linke
Muzyka
1963
Polska rzeźba współczesna 1
Muzyka
1958
Duży ruchliwy dom
Muzyka
1958
Miasto na wyspach
Muzyka
1956
Jaś i Małgosia
Muzyka
 AKTOR (1)
1986
Cudowne dziecko
dyrygent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll